![Sorropotún cántabro con chicharro Sorropotún cántabro con chicharro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9BAC11EC-9463-46A6-838D-4F9138BD7BC3/Derivates/9EBE86CB-9D16-4E69-9FE2-185CC79BDB55.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla en cuartos
- 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de pimiento rojo en trozos
-
120
g de salsa de tomate
of 120 g de tomate frito estilo casero - 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
- 400 g de agua
- 1 cucharadita rasa de sal
- 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 561.6 mg
Alternatieve recepten
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Guiso de judías pintas con arroz
40 min
Judías blancas a la hortelana
45 dk
Alubias con gambas
20 min
Marmitako de caballa
50 dk
Pote gallego de repollo
2h 40min
Caldeirada de peixe
40 min
Fabes con pulpo
45 dk
Fabes con almejas
30 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Guiso de patatas con mejillones
30 min
Guiso marinero
1h 20min