Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos
- 500 g de patatas chascadas en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 900 g de agua
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(optioneel)
of 150 g de corazones de alcachofa congelados (optioneel) -
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos
of 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos - 50 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2053 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 689.8 mg
Alternatieve recepten
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Patatas a la riojana
40min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Macarrones con lomo adobado y pimientos
45 Min
Rancho aragonés
1 godz. 30 min
Cordero al ajillo
1 godz.
Pochas a la navarra
40min
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Cocido montañés
14h 20min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min