Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
- 100 g de pimiento verde en juliana
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en juliana
- 250 g de tomate maduro en rodajas
- 600 g de agua
- 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
- 2 dientes de ajo en láminas
- 1 guindilla fresca
- 6 rodajas de limón
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1584 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 25.58 g
- Koolhydraten
- 17.98 g
- Vetten
- 22.75 g
- Vezels
- 2.51 g
Alternatieve recepten
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1 Std. 5 Min
Cardo con carabineros
1h
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1 Std. 30 Min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Sopa de pescado
55 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min