Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
- 100 g de pimiento verde en juliana
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en juliana
- 250 g de tomate maduro en rodajas
- 600 g de agua
- 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
- 2 dientes de ajo en láminas
- 1 guindilla fresca
- 6 rodajas de limón
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1584 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 25.58 g
- Koolhydraten
- 17.98 g
- Vetten
- 22.75 g
- Vezels
- 2.51 g
Alternatieve recepten
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Almejas a la marinera
30 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Mariscada
3 Std. 30 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 godz.
Cigalas al ajillo
20 min
Chipirones rellenos
1h 10min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min