Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
- 100 g de pimiento verde en juliana
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en juliana
- 250 g de tomate maduro en rodajas
- 600 g de agua
- 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
- 2 dientes de ajo en láminas
- 1 guindilla fresca
- 6 rodajas de limón
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1584 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 25.58 g
- Koolhydraten
- 17.98 g
- Vetten
- 22.75 g
- Vezels
- 2.51 g
Alternatieve recepten
Merluza a la gallega
40min
Besugo a la espalda
25min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Corvina con ratatouille
45 Min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Merluza al vapor de almejas
30min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min