Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1137 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Cabrito en salsa
50 Min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Estofado de ciervo
1sa
Cuajado de leche con yogur de cabra
2 Std. 5 Min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.