Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en trozos
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 - 900 g carne de cabrito cortado en trozos pequeños
- 370 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de carne
of 1 cucharadita de sal - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
1
pellizco de pimienta molida
of 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada - 1000 g de patatas cortadas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1sa 10 dk
Guiso de patatas con magro
1sa
Pestiños borrachuelos
50 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1sa
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 dk
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 godz. 15 min
Arroz caldoso con especias
40 min
Costillas al vino con arroz
1sa
Callos con garbanzos
45 min
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1 godz. 15 min
Pintada con salsa de chocolate
1h 35min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40 min