Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en trozos
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 - 900 g carne de cabrito cortado en trozos pequeños
- 370 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de carne
of 1 cucharadita de sal - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
1
pellizco de pimienta molida
of 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada - 1000 g de patatas cortadas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas con magro
1 godz.
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15 min.
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 godz. 20 min
Cordero al ajillo
1 godz.
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Pollo a la cazadora
40min
Caldereta manchega
1 godz.