Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14.38 g
- Koolhydraten
- 45.49 g
- Vetten
- 18.87 g
- Vezels
- 4.27 g
Alternatieve recepten
Huevos duros en salsa verde
40min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35min
Chips de fabada y sus dips
3h 50min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15min
Empanadillas de pulpo
1h 30min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Hornazo de Salamanca
50min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30min
Chipirones rellenos
1h 10min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min