Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de cordero en trozos, sin nervios
- 100 g de vino blanco
- 500 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 450 g de agua
- 30 g de pasas sin semillas
- 8 higos secos
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 36.29 g
- Koolhydraten
- 21.97 g
- Vetten
- 36.69 g
- Vezels
- 2.22 g
Alternatieve recepten
Lengua de ternera al vino tinto
2 Std. 50 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Estofado de cordero con berenjenas
1h
Pata de pavo al horno con judías verdes y salsa de arándanos
1h 10min
Caldereta manchega
1h
Cordero al vino tinto
45 min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo a la cazadora
50 min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2h 15min
Cordero con manzanas
1h 45min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 min