Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de cordero en trozos, sin nervios
- 100 g de vino blanco
- 500 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 450 g de agua
- 30 g de pasas sin semillas
- 8 higos secos
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 36.29 g
- Koolhydraten
- 21.97 g
- Vetten
- 36.69 g
- Vezels
- 2.22 g
Alternatieve recepten
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2u. 50min
Picantones a la cerveza
2 Std.
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55 Min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 Std.
Pata de pavo al horno con judías verdes y salsa de arándanos
1 Std. 10 Min
Codornices al limón
45 Min
Calamares al whisky
45 Min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.