Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de unto
- 150 g de hueso de caña
- 200 g de tocino fresco entreverado
-
250
g de pecho de ternera
of 250 g de costilla de ternera en trozos - 150 g de morcillo de ternera
- 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1800 g de agua
- 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 8 patatas de guarnición enteras, peladas
- 250 g de patata chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), bien aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 700.9 mg
Alternatieve recepten
Potaje de repollo con restos del cocido
40 dk
Caldo gallego exprés
30 Min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1sa
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Guiso de judías carilla con chipirones
5 Std. 15 Min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1sa 30 dk
Áspic de verduras y huevo
4 godz.
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Cocido montañés
14 godz. 20 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Filloas
1sa
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min