Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera en una pieza
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de romero seco
- 50 g de whisky
- 150 g de salsa barbacoa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 9.99 g
- Vezels
- 0.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30 godz.
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20min
Costillas de ternera braseadas con nachos (Braised short ribs with nachos)
2h 25min
Sándwich de pollo coronación
2h 20 min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Muslos de pollo crispy cajún con salsa Alfredo
1 Std.
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3 Std.
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10 Std.
Redondo de ternera asado con verduras
1 godz. 35 min