Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 80 g de ajetes en trozos
- 200 g de setas de cardo frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de pasas sin semillas
- 30 g de piñones
- 2 piernas de cordero deshuesadas abiertas (aprox. 1 kg c/u)
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 100 g de jamón cocido en lonchas
- 100 g de queso manchego en lonchas
- 1500 g de agua
- 2 cucharadas de miel para pincelar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1609 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 26.22 g
- Koolhydraten
- 2.65 g
- Vetten
- 29.92 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Cordero al ajillo
1 Std.
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Menú: Sopa de picadillo. Cordero con salsa de turrón, dátiles y orejones
1h 15min
Pato relleno a la navarra
3 Std. 15 Min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3 Std. 15 Min
Pechugas rellenas de endibias y queso de cabra
1 Std. 10 Min
Carpaccio de pulpo
3小时 10 分钟
Solomillo en costra de hojaldre
40 Min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1j 20 menit