Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de calamares frescos limpios, cortados en aros
- 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 3 tallos de apio en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de vinagre
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 35.96 g
- Koolhydraten
- 7.13 g
- Vetten
- 20.39 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Calamares con pisto
45 min
Calamares al whisky
45 min
Arroz con marisco y cerveza
1h
Calamares en escabeche rojo
55min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 godz. 30 min
Sepia con ratatouille
1h
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Acelgas con pollo y verduras para dos
30min
Atún con sabor a Huelva
1h
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min