Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de calamares frescos limpios, cortados en aros
- 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 3 tallos de apio en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de vinagre
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 35.96 g
- Koolhydraten
- 7.13 g
- Vetten
- 20.39 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Pasta con calamares
40min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1 Std.
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 Min
Pescado con salsa de champiñones
30 Min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1 Std.
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Calamares al whisky
45min
Pescado y mejillones en salsa
20 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min