Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
- ½ cucharadita de colorante amarillo (optioneel)
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1587 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10.02 g
- Koolhydraten
- 41.08 g
- Vetten
- 19.46 g
- Vezels
- 1.71 g
Alternatieve recepten
Arroz con conejo
1h 15min
Arroz a lo pobre
40 Min
Arroz meloso con cigalas
45 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min
Arroz con borrajas y pollo
40 Min
Risotto con espárragos y chirlas
45 Min
Cordero al vino tinto
45 Min
Arroz con cordero
1h 10min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1小时 20 分钟
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min
Pochas guisadas con pato
1h 10min