Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hueso de caña (aprox. 150 g)
- 100 g de tocino entreverado curado
- 200 g de morcillo de ternera
- 150 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1500 g de agua
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 400 g de berza de hoja lisa limpias y en trozos de aprox. 3x3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de patatas chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1675 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 25.63 g
- Koolhydraten
- 20.84 g
- Vetten
- 23.87 g
- Vezels
- 4.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de andaricas
50min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Vinagreta de pimientos
5min
Filloas
1 godz.
Cocido montañés
14sa 20 dk
Patatas a la riojana
40 min
Casadielles
3h
Pote gallego de repollo
2h 40min
Caldo gallego exprés
30 min
Guiso de patatas con mejillones
30 min
Empanada de raxo
2h 30min
Guiso de judías rojas con costillas
40 min