Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hueso de caña (aprox. 150 g)
- 100 g de tocino entreverado curado
- 200 g de morcillo de ternera
- 150 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1500 g de agua
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 400 g de berza de hoja lisa limpias y en trozos de aprox. 3x3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de patatas chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1675 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 25.63 g
- Koolhydraten
- 20.84 g
- Vetten
- 23.87 g
- Vezels
- 4.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judiones de la Granja con oreja
30min
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Crema de andaricas
50 min
Caldo gallego exprés
30min
Guiso "mar y tierra"
50 min
Fabes con almejas
30min
Casadielles
3 Std.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Fabes con pulpo
45 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Pote gallego de repollo
2hod. 40min