Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 conejo entero (1000-1200 g) en trozos de 3x3 cm
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de jerez
- 16 tomates cherry
- 10 aceitunas negras
- 5 bayas de enebro (optioneel)
- 1000 g de agua
- 1 limón en cuartos
- 20 g de hojas de albahaca frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1566 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 33.63 g
- Koolhydraten
- 2.51 g
- Vetten
- 25.09 g
- Vezels
- 1.18 g
Alternatieve recepten
Conejo a la mostaza
50 Min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 Min
Conejo al tomillo
45min
Conejo guisado
30 Min
Codornices al limón
45min
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo a las finas hierbas
50 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo a la huertana
45min
Conejo a la cazadora
50 Min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.