Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de perejil fresco
- 250 g de cebolla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca)
- 75 g de aceite de oliva
- 600 g de calamares frescos cortados en tiras
- 75 g de whisky
- 50 g de nata
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pollo con salsa de almendra
50min
Calamares a la americana
50min
Pez espada al aroma de mostaza
30min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min
Calamares encebollados
1h
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Mero en amarillo
45 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20 min
Champiñones con jamón y gambas
20 min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35 min