Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 400 - 500 g de carne de cordero en trozos de aprox. 5x5 cm (salpimentada)
- 1 hígado de cordero (optioneel)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimientos verdes en trozos
- 2 tomates maduros (en mitades)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 100 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 43.14 g
- Koolhydraten
- 8.69 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 2.02 g
Alternatieve recepten
Paella
1h 10min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Caldereta de cordero
50min
Carcamusas de Toledo
45min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Callos con garbanzos
45min
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1 Std. 15 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min