Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de jamón ibérico en tacos
- 50 g de tocino fresco en tacos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 conejo en trozos (aprox. 1000 - 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de brandy
- 100 g de vino blanco
- 2 tomates pelados, sin pepitas y cortados en cuartos
- 10 granos de pimienta negra
-
1
ramita de tomillo fresco
of ¼ cucharadita de tomillo seco - 300 g de champiñones cortados en cuartos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1912 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 Min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo a la mostaza
50 Min
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Conejo al tomillo
45 Min
Conejo guisado
30min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Codornices al limón
45 Min
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo a las finas hierbas
50 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo a la huertana
45 Min