Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero cortada en trozos
- 2 - 3 alcachofas frescas partidas en 4 trozos
- 1 - 2 zanahorias cortadas en rodajas
-
100
g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos
of 80 g de guisantes congelados - 400 g de patatas cortadas en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2414 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 43.1 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Paella
1h 10min
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Potaje de vigilia
30min
Arroz meloso con verduras
1h
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Arroz meloso con codornices
1h 10min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de sepia con patatas
1h