Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero cortada en trozos
- 2 - 3 alcachofas frescas partidas en 4 trozos
- 1 - 2 zanahorias cortadas en rodajas
-
100
g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos
of 80 g de guisantes congelados - 400 g de patatas cortadas en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2414 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 43.1 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50min
Potaje de vigilia
30 Min
Patatas guisadas con conejo
50min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Potaje con buñuelos de arroz
1 godz.
Arroz meloso con verduras
1 godz.
Caldereta manchega
1 godz.
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 Min
Arroz caldoso con especias
40min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min