Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 pimientos del piquillo
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
-
150
g de salsa de tomate
of 150 g de tomate frito - 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Marmitako para dos
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Bonito a la riojana
50min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h