Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 chalota
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de filetes de pez espada en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 53.25 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 2.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de pez espada con patatas.
35 min
Sopa de fideos con gambas
30min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 Std.
Arroz caldoso
1h 15 min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1h 20min
Fideuá de carrilleras y langostinos
1h 15 min
Arroz caldoso con especias
40 Min
Guiso "mar y tierra"
50 Min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Fideuá de mariscos
45 Min