Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de carne de cordero en trozos, sin nervios cortada en dados de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de agua
- 1 ½ pastillas de caldo de carne
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Arroz meloso con codornices
1h 10min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz criollo
45min
Arroz caldoso con especias
40min
Costillas al vino con arroz
1h
Pollo guisado con langostinos y almejas
40min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12sa 45 dk
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1h