Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
200
g de caldo de pescado
of 200 g de agua con ½ cucharadita de sal
Fumet de marisco
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 1 carabinero
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de agua
Sofrito
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva escurrido
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 tarros de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos (800 g)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1534 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de pulpo
40min
Fabes con almejas
30min
Arroz negro de chipirones con verduras
1u. 20min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz caldoso
1h 15 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 мин.
Alubias con gambas
20min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Arroz caldoso con mejillones
50 мин.
Arroz caldoso para dos
1u. 10min
Fabes con pulpo
45min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 мин.