Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
200
g de caldo de pescado
of 200 g de agua con ½ cucharadita de sal
Fumet de marisco
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 1 carabinero
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de agua
Sofrito
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva escurrido
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 tarros de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos (800 g)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1534 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Potaje de vigilia
30 Min
Fabes con almejas
30 Min
Sopa marinera asturiana
30 Min
Alubias con gambas
20min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Marmitako de pulpo
40 min
Pote asturiano
26hod. 30min
Fabes con pulpo
45 Min
Sopa de chirlas
1h 45 min