Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 38.96 g
- Koolhydraten
- 2.84 g
- Vetten
- 15.35 g
- Vezels
- 0.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao en salsa verde
30min
Calamares encebollados
1h
Merluza a la gallega
40min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao fresco con ajada
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao con salsa de almendras
35 min