Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Bacalao en salsa verde
30 min
Calamares encebollados
1 godz.
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bonito a la riojana
50 min
Bacalao con chirlas
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min