Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 60 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 1 cucharadita de harina
- 300 g de caldo de pescado
- 8 - 10 hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 725 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones a la marinera
25 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Almejas a la sidra
15 Min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 godz. 20 min
Almejas a la marinera
30 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Arroz con bogavante
1 Std.