Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 150 g de muslos de pollo con piel (en trozos)
- 150 g de carne de conejo en trozos
- 100 g de costillas de cerdo frescas (en trozos de 3x3 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de guisantes (frescos o congelados)
- 100 g de corazones de alcachofa frescos o congelados
- 100 g de setas de cardo frescas laminadas
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1000 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de canela molida
- 170 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1298 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 887.8 mg
Alternatieve recepten
Coca de verduras
40 min
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Coca de trempó de verano
1 Std.
Cocas de Valldemossa
1h 50 min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1 Std.
Arroz al horno
1h 45 min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Empanadas mallorquinas
1 Std.
Masa para cocas
1 Std.
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 godz. 10 min
Pilota valenciana con sus purés y caldo de puchero
1h 30min