![Espaguetis con almejas, setas y alcachofas Espaguetis con almejas, setas y alcachofas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9A7CD9C-5F70-46AD-8B64-9D356237BD9B/Derivates/7863C0B3-83B3-4AD9-A22F-368A38794BD3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 600 g de agua
- 2 cucharadita de sal
- 3 alcachofas frescas cortadas en cuartos
- 500 g de almejas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 20-30 minutos)
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
300
g de setas frescas
of 300 g de setas congeladas (previamente descongeladas y escurridas) - 300 g de espaguetis
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1039 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 10.85 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6.35 g
- Vezels
- 6.25 g
Alternatieve recepten
Espaguetis con pimientos
1 Std.
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min
Cigalas al ajillo
20 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Alcachofas a la romana
50min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1 Std.
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Arroz meloso con cigalas
45 Min