Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1095 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 16.35 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Dorada a la sal
35 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min