Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1095 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 16.35 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min