Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
- 12 de gambones crudos enteros
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) cortado en 6 trozos y salpimentado
- 100 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 20.46 g
- Koolhydraten
- 15.31 g
- Vetten
- 17.66 g
- Vezels
- 1.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Rape a la jardinera
40 min
Bacalao con langostinos
1 godz.
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Merluza al vapor de almejas
30 min