![Lubina en salsa de salmorreta Lubina en salsa de salmorreta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E1AB5F0-B5AB-4B1F-B9E6-A44869128663/Derivates/27C6DCB6-A701-453B-AF6D-FCCDEEB85299.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lubinas (750 g c/u entera) en filetes
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 2 ñoras (sin tallo y sin pepitas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate frito
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 150 g de agua
- 1 cucharada de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1361 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 41.13 g
- Koolhydraten
- 1.31 g
- Vetten
- 17.34 g
- Vezels
- 0.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Emperador en piperrada
30 min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Bacalao con chirlas
45 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Dorada a la catalana
30 min
Lubina con salsa de trufa
40 min
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min