Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albondiguillas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 rebanadas de pan de molde en trozos
- 250 g de carne picada
- 1 huevo
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
Sopa
- 120 g de jamón curado en dados
- 400 g de patatas en trozos
- 1000 g de agua
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 3 huevos envueltos en film transparente
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 18.61 g
- Koolhydraten
- 15.99 g
- Vetten
- 28.08 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldero santapolero
40 мин.
Sopa de jamón y espárragos
35 min
Sopa de ave
40 мин.
Sopa de picadillo con garbanzos
1 godz.
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Plato de los montes de Málaga (Andalucía)
50 мин.
Sopa de pollo y arroz
1 godz.
Sopa a la riojana
45 min
Sopa de picadillo con fideos
25min
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50 мин.
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50 мин.