Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
pimientos choriceros (sin pedúnculo ni semillas)
of 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas) - 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 150 g de vino blanco seco
- 200 g de fumet de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de patatas chascadas
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 800 g de dorada en rodajas y salpimentada
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 49.59 g
- Koolhydraten
- 23.42 g
- Vetten
- 18.04 g
- Vezels
- 2.88 g
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1 Std.
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Calamares encebollados
1 Std.
Rape con salsa de carabineros
50 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Gazpacho de mero
1 Std. 10 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Fabes con pulpo
45 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Dorada a la veneciana
55min