![Caldereta de dorada Caldereta de dorada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80261F59-16F4-4EE9-981D-F6592A7332AB/Derivates/459CF17D-5E56-4DEE-8D29-877E3283628C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
pimientos choriceros (sin pedúnculo ni semillas)
of 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas) - 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 150 g de vino blanco seco
- 200 g de fumet de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de patatas chascadas
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 800 g de dorada en rodajas y salpimentada
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 49.59 g
- Koolhydraten
- 23.42 g
- Vetten
- 18.04 g
- Vezels
- 2.88 g
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Marmitako de pulpo
40 min
Caldo de pescado
45 Min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Caldillo romañolo
35 min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min