Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1952 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 39.41 g
- Koolhydraten
- 21.17 g
- Vetten
- 22.28 g
- Vezels
- 5.06 g
Alternatieve recepten
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bonito a la riojana
50 мин.
Chipirones a la marinera
25min
Besugo a la espalda
25min
Vinagreta de pimientos
5min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Besugo con patatas panadera
1 godz.
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Rodaballo con patatas panadera
40 мин.