Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de tomate maduro en cuartos
- 1 dientes de ajo
- 3 dientes de ajo (sin pelar)
-
1 - 2
pimientos choriceros (sin tallo, sin nervios y sin pepitas)
of 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero - 1 cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 800 g de judías blancas congeladas (pochas)
- 600 g de confit de pato (6 trozos)
- 6 guindillas verdes en vinagre para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1159 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 分钟
Borrajas con gambas
40 Min
Pochas a la navarra
40 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 Std. 20 Min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Cardo a la cerveza
25 分钟
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 Std.