![Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C87E4FD-1415-4AAC-B8F3-987A3B549AE6/Derivates/618e68cd-fc97-43f3-9b7b-c5e255364966.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmorejo casero
- 350 - 400 g de tomates pera bien maduros
- 1 diente de ajo
- 100 g de miga de pan blanco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
- 25 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje de la ensalada
- 4 - 6 pimientos rojos asados en conserva, en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
- 1 lata de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
- 1 aguacate cortado en láminas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1749 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada verde con delicias de mar
10 Min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 Min
Wrap de salmón ahumado
10 Min
Gambones con ensalada de verano (HESTAN CUE)
15 Min
Ensalada de langostinos con salsa de almendras y perejil
10 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 Min
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30 Min
Ensalada de arroz de remolacha con gulas
35 Min
Ensalada de jamón de York, quesos y aguacate
15 Min
Ensalada de espinacas y ciruelas con vinagreta de mango
10 Min