Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmorejo casero
- 350 - 400 g de tomates pera bien maduros
- 1 diente de ajo
- 100 g de miga de pan blanco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
- 25 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje de la ensalada
- 4 - 6 pimientos rojos asados en conserva, en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
- 1 lata de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
- 1 aguacate cortado en láminas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1749 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10 min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 min
Remojón de naranja y bacalao
30 menit
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 dk
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 dk
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10 min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 menit