Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
-
1
pimiento choricero (sin pedúnculo ni semillas)
of 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas) - 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate en trozos
- 1 rebanada de pan frita
- 40 g de piñones (reserve algunos más para decorar)
- 300 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 800 g de conejo en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo con ciruelas
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50 Min
Conejo a la huertana
45min
Conejo al tomillo
45min
Conejo a la mostaza
50 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo a la sidra
1h
Conejo al cava
1h
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h