![Lasaña de morcilla de Burgos Lasaña de morcilla de Burgos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E608D76-A55A-442D-A3FE-BD8F4D177065/Derivates/31270DB8-BD39-419F-91D0-DF8D746B0049.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 placas de lasaña secas precocidas para remojar (p.ej. El Pavo®)
- 50 g de queso curado
- 200 g de pimientos del piquillo escurridos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de orégano seco
- 300 g de morcilla de Burgos (pelada y en trozos)
- 50 g de piñones
- 300 g de leche
- 10 g de mantequilla
- 25 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2993 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 22.08 g
- Koolhydraten
- 30.85 g
- Vetten
- 55.9 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2h 10 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9óra 30p
Chipirones rellenos
1ч. 10 мин.
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Hornazo de Salamanca
50min
Boletus con foie en papillote
30min
Patatas a la riojana
40min
Croquetas de piquillos
9 Std. 15 Min
Queso provolone con salteado de setas para dos
30min
Croquetas negras de chipirones
9h 45min