Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 placas de lasaña secas precocidas para remojar (p.ej. El Pavo®)
- 50 g de queso curado
- 200 g de pimientos del piquillo escurridos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de orégano seco
- 300 g de morcilla de Burgos (pelada y en trozos)
- 50 g de piñones
- 300 g de leche
- 10 g de mantequilla
- 25 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2993 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 22.08 g
- Koolhydraten
- 30.85 g
- Vetten
- 55.9 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Quesada pasiega
45 min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Empanada de setas al cabrales
4 godz.
Croquetas de piquillos
9h 15min
Lasaña de ternera y queso manchego (sin tomate)
1 Std. 50 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Hornazo de Salamanca
50 min