Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota en trozos
- 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 60 g de zanahorias en trozos
- 120 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
- 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 200 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 100 g de nata líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1157 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 148.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Corvina con ratatouille
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 dk
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 godz. 20 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1 Std. 5 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 dk