Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 827 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 12.93 g
- Koolhydraten
- 6.68 g
- Vetten
- 13.27 g
- Vezels
- 3.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al azafrán con champiñones
40 dk
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Mero en amarillo
45 Min
Riñones al jerez
1sa
Codornices al limón
45 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Costillas al vino con arroz
1sa