Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 250 g de pimiento rojo en trozos
- 30 g de pimiento verde en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- aceite de oliva para engrasar
- 6 lomos de pescadilla fresca con piel (150-200 g c/u)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 chorritos de zumo de limón recién exprimido
- 1 yogur natural
- ½ - 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 cubito de caldo de pescado
- 200 g de langostinos crudos medianos pelados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 532.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 分钟
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza a la gallega
40 Min
Merluza al cava
1 Std.
Merluza a la koskera
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min