Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 120 g de tomate triturado en conserva
- 450 - 500 g de costillas de cerdo frescas (carnosas) en trozos de 5-6 cm, salpimentadas
- 180 - 200 g de chorizo curado, en rodajas de 1 cm
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 250 g de repollo sin el tronco, en juliana
- 60 g de pasta corta seca (macarrones, tiburones, etc.)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2072 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Sopa a la riojana
45 Min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 min
Guiso de judías rojas con costillas
40 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 Min
Judías blancas con costillas
45 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20min
Guiso de judías con salchichas
25min