Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 160 g de pimientos rojos asados en conserva escurridos, en trozos de 2 cm
- 200 g de hojas de acelgas troceadas y limpias
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 solomillo de cerdo (aprox. 400 g) en medallones de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 229.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min
Lentejas con cerdo al garam masala
2h 45min
Alitas de pollo con tomate
50 мин.
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2h 40min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 мин.
Cordero al vino tinto
45 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 godz.
Guiso de ternera y verduras con miso
2ч.
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 min