Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolletas en mitades o cuartos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 4 filetes de lubina (2 lubinas de 750 g c/u)
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas)
- 1 ramita de cilantro fresco picado
- 200 g de vino blanco seco
- 250 g de caldo de pescado
- 500 g de patatas de guarnición lavadas con piel
- 10 g de trufa negra fresca rallada
- 100 g de mantequilla en trozos
- 10 g de harina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2635 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Bacalao con gambones y almejas
45 分钟
Rape al oporto
50min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1小时
Dorada con salsa Bercy
35min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Salmón con salsa de naranja (HESTAN CUE)
25min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 分钟
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 分钟
Salmón gratinado con crema de manzana
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min