Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolletas en mitades o cuartos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 2 dientes de ajo
- 4 filetes de lubina (2 lubinas de 750 g c/u)
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas)
- 1 ramita de cilantro fresco picado
- 200 g de vino blanco seco
- 500 g de patatas de guarnición lavadas con piel
- 250 g de caldo de pescado
- 10 g de trufa negra fresca rallada
- 100 g de mantequilla en trozos
- 10 g de harina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2635 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Dorada con salsa Bercy
35min
Dorada a la catalana
30 Min