Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rodaballo y arroz
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 900 - 1000 g de rodaballo (6 tranchas de aprox. 150 g) salpimentado
Pimientos del piquillo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de pimientos del piquillo en tiras
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 654.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con patatas panadera
40min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Besugo con patatas panadera
1 godz.
Bacalao con chirlas
45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
1h 15 min.
Merluza a la koskera
45 min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min