Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal (y 1 cucharadita más para la salsa)
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 romanescu (aprox. 500 g)
- 12 gambones crudos enteros (si son muy grandes quíteles la cabeza)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado donostiarra
1h
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Chipirones rellenos
1h 10min
Merluza a la koskera
45 Min
Borrajas con gambas
40min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Cardo con almendras
20 Min
Cardo a la cerveza
25min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min