Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de almejas frescas
Fumet
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de huesos de rape
- 25 g de aceite de oliva
- 25 g de coñac
- 600 g de agua
- 1 pellizco de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
- 100 g de puerro (parte blanca, en rodajas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 8 langostinos crudos sin pelar
- 400 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de almendra molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 233.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cardo con almendras
20 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Cardo con carabineros
1h
Txangurro
1h 10min
Chipirones rellenos
1h 10min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min