Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de almejas frescas
Fumet
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de huesos de rape
- 25 g de aceite de oliva
- 25 g de coñac
- 600 g de agua
- 1 pellizco de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
- 100 g de puerro (parte blanca, en rodajas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 8 langostinos crudos sin pelar
- 400 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de almendra molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 233.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20min
Crema de marisco
40 min
Sopa de pescado donostiarra
1sa
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1sa
Porrusalda con bacalao
40 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Borrajas con gambas
40 min
Cardo con carabineros
1sa
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1sa 20 dk
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26 Std. 10 Min
Cardo con almendras
20min