Compatibele versies
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate troceado en conserva
- 500 - 600 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
200
g de vino blanco
of 200 g de brandy - 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 544.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Alubias con bacalao
30 Min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14hod. 30min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 godz. 55 min