Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 puerros
- 1000 g de agua
- 5 g de sal
- 15 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
Vinagreta
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de vinagre de jerez
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 445 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 408.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vinagreta de pimientos
5min
Porrusalda con bacalao
40min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1h
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Porrusalda con calabaza
50min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 Min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Cardo con almendras
20 Min
Porrusalda
35min