Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 500 - 700 g de pulpo crudo en trozos de 1-2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 940.2 mg
Alternatieve recepten
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Fabes con almejas
30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Marmitako de pulpo
40min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 Std. 10 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Fabes con pulpo
45min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Chipirones afogaos
30min
Caldo gallego de grelos
4 godz. 10 min