Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 500 - 700 g de pulpo crudo en trozos de 1-2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 940.2 mg
Alternatieve recepten
Alubias con bacalao
30min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4h 45min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 godz. 10 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.