Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de redondo de ternera bridado
- 1 cucharada de café molido
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 120 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 600 g de agua
- 120 g de whisky
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre balsámico
- 300 g de patatas de guarnición en trozos de 2-3 cm
- 20 g de harina de trigo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 324 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 486.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35min
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 godz. 15 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 godz. 35 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 godz.